Thursday , February 20 2020
Home / slovenia / Razkrita try nastopajoča to Glastonburyju – to top Diana Ross

Razkrita try nastopajoča to Glastonburyju – to top Diana Ross
75-letna Diana Ross bo or Glastonburyja zavzela June 28, after the festival festival, poroča britanski BBC. Photo: EPA

"We are looking for a better place to go, so if you want to go to the zabava, please go to the zam for the first time. Please go to Glastonbury for a live," je tvitnila glasbenica, ki se trenutno mudi na turneji po ZDA.

Dodala je, da ji bodo z nastopom na Glastonburyju uresničile dolgoletne sanje. V Veliki Britaniji bo sicer nastopila prvič po letu 2008

Organizatorji festivala, ki bo potekal od 24. thu 28 june 2020, si obetajo, da pevka s sojim nastopom doživela podoben uspeh, kot so ga lani prav tako legend legend glasbeniki Dolly Parton, Lionel Richie in Kylie Minogue.

Diana Ross see you at 60. Letih preteklega stoletja proslavila kot članica skupine The Supremes, ki so prepevale Baby Love in Stop! In The Name Of Love, nato pa je v 80. letih zakraljevala na diskoprizorišču s skladbama, kot sta Upside Down in I'm Coming Out.

Vstopnice so Glastonbury so razprodali pretekli teden, a top of April 2020 preveriti, ali top club vsemu še kakšna na voljo. Z izjemo Diane Ross is close to the festival festival for the first time, in the govorice, when looking for a car with the likes of Paul McCartney, Fleetwood Mac in Taylor Swift, the BBC's first.


Source link