Friday , December 6 2019
Home / slovenia / Morajo iz Tobačne: Nerazumljivo, da izselijo nekoga, ki je srce območja

Morajo iz Tobačne: Nerazumljivo, da izselijo nekoga, ki je srce območjaWe are looking forward to seeing more of the eden of začetnikov nove identical Tobačne. Creativity center Poligon, which is a prostitute of the first tobacco Tobacco 5, you name it obvestilo, since the concession let go to the new podium, so that you can do so in the prostitute.

"Seveda tega nismo pričakovali. Verjetno, bi bi kogarkoli or zdajšnjih najemnikov vprašali, ali pričakujejo, when you lastnik this day, bodo prekinili pogodbe, bi advertising," po obvestilu, so lahko v Tobačni le one of Ustanoviteljev Poligona Eva Matjaž.

Poligon je neodvisna platforma za razvoj neprofitnih in profitnih projectov z namenom opolnomočenja samozaposlenih ustvarjalcev in ustvarjalnih skupnosti.

"Ob materialnih stvareh smo vložili tudi ogromno časa"
Poligon


Photo: STA

Predestimi leti, so that they preselili v Tobačno, you bila stavba le polovično zapolnjena. As far as prostitution is concerned, or if it is really Imosa, you can look for 2014, if you do not know it or not.

"Glad after two, when your car last year, so morale and we have a lot of practical experience with the same. Obviously, your car is only available and not shared in this. skirt in denarja v njegovo ureditev, "razlaga Matjaževa.

"Nerazumljivo, da izselijo nekoga, you can not get območja"

Let 2012, so be sure to look for prostitutes, so that we can get the best of all the goods in the first place.

"Zdaj pa je selelna stavba polna. To do it, you can do it imamo, so that you can potegnemo aft. Z urbanisti, s katerimi smo se pogovarjali, pravijo, when you popoloma nora odločitev, then nekdo odloči, then izseli je nekce nekega območja, "dodaja Matjaževa.

Spremembe so se začele z novim lastnikom

Spremembe so se zgodile s spremembo lastništva Tobačne. The September issue of this project will be 49 zemljišči (okrog 86 tisoč kvadratnih metrov veliko območje) docončno kupilo podjetje Tobačna center, which will be available to lansko poletje, so no paji črnogorski Alen Sijarić.
Tobačna


Photo: STA

"To get it now, it's so last minute. After the car and the last investor to get fiber-optic centers, you get Poligon. When you go to the center is very clean in a prostitute, they are ready for a practical degree project," men.

We provide the best price for new, last, usable. "Praktično nimamo nobenih informacij. Noben od najemnikov prostorov Tobačne 5 nor spoznal novih lastnikov. Vsi na Tobačni 5 so v negotovem položaju," razlaga Matjaževa.

Prostore bodo uporabili za svojo pisarno

Kreativni center Poligon je edini, ki je dobil obvestilo o nepodaljšanju pogodbe. Novi lastnik si bo tam uredil prostore za poslovanje oziroma za zetčetek del, povezanih z nadaljevanjem projecta Tobačna mesto, kar Matjaževe ne čudi, saj meni, so that no prostitute is known to anyone who staves.
Poligon


Photo: STA

"Above is the car rental price to the public, when the cargo to the next person, to the private property owner, possible housing in the strategic partner of the obočka, to the post office," meni.

"The complex of drugs and drugs, so that we can be prostitutes, who are not allowed to polygon," you took after the prostitute odgovoril Sijarić.

Ob tem dodaja, when in Poligon v prihodnosti znova povabili, ko bodo sanirali objects.

"The Tobačna complex is the only object that can be used as a security in a polygonal prostitute in the Polygon Center," said Sijarić or morebitnem prihodnjem sodelovanju's Polygonomist.

Sijarić napoveduje, when they are preostalimi podnajemniki sestal v prihodnjem mesecu in you predstavili near sanacije objecta Tobačna 5 ter jih povabili k sklenitvi nove pogodbe.

"Nismo klasičen najemnik"

Do the project for Tobacca most of the time, pretend to be late, even Poligona on the new prostitute to the last, but also to the next, so to speak to the next month and to no avail.

"Nismo classi podnajemnik. Ob programu, ki ga ustvarjamo, imamo it veliko uporabnikov naših prostorov. Prostore uporabljajo samozaposleni. pravi Matjaževa.
Eva Matjaž


Photo: STA

After all, Poligonu's first and foremost 500 sounds, program so imeli close to the junction. Na vprašanje, kako naprej, Matjaževa so zdaj še ne pozna odgovora. Poziva tudi občino in državo.

"Taken as a good place to go in the more central centers of Ljubljane. Tukaj je concentracija sound. Sound is not so much as a dog to dog. "Myself, then, so the strategy is strategic. Morality is seen as the most effective way to achieve a standard stanovanji in a state-of-the-art tourism capacity," says Pravi Matjaževa.

Kar se je zgodilo Poligonu, se bo tudi na Kersnikovi

Matjaževa opominja, when you primed your podoben, you get your zgodil njim, pred šasom odvil tudi najemnikom prostorov na Kersnikovi. "Podoben primer se bo zgodil tudi na Kersnikovi, kjer se lastnik odločil, da bo naredil hotel. Tam imajo prostore številni ustvarjalci in nevladne organizacije," opozarja.

Kaj Poligon pomeni za Tobačno?

Na novico o odhodu Poligona iz Tobačne so se odzvali tudi v Inštitutu za political prostora. "No way, when you Tobačna most do slab or dober project, in ne vemo, or above most doprinel več ali manj, do mu Tobačna doprinese tak, do you danes. Lahko pa reememo, da bo za mosto slabo, the creative scene, ki see you v Tobačni razvila v zadnjih petih letih, ugasne, "so with drugim zapisali.

Nekaj ​​zanimivih odsekov:

"Tako kot je bil Poligon pionir nove identitete Tobačne, over očitno tudi prvi, ki bo morale Tobačno zapustiti," so zapisali.

"You can get Poligon v Tobačno pritegnil tehnološka in ustvarjalna podjetja, posameznike in skupnosti, mu bodo ti sledili tudi pri odhodu iz prostorov v Tobačni. šarma starih stavb, z odhodom znatnega dela creativcev pa predvsem okolje, v katerem se zlahka najde sodelavce in sogovornike. "

"Mostly so, you get Tobacco, pomembni. Nova sodelovanja, ki prerasejo v podjetja, ki bodo ičez nekaj let zaposlovala mogo tri, mogoče trideset ali tristo audio, se ne začnejo v dragih novih poslovnih Poceni prostorih. Garažah in halah. Nove ideje imajo v takšnih okoljih možnost razvoja in preizkušanja novih modelov, izmenjava idej in informacij on je bolj intenzivna. "

Kako je Sijarić prišel do lastništva?

Potem ko je propadel Imos, you stregajni upravitelj Grega Erman podpisal prodajno pogodbo z avstrijsko družbo EWO Bauträger. How to prepare your car posel, your predicament and even uveljavljati Igor Pezdirc, you can buy car rental from 49 parcels to Tobáčne, so that you can see your preselection at the same time.
Tobačna


Photo: STA

Ustanovno sodišče je na konu odločilo, since ima prav Igor Pezdirc in da lahko uveljavlja predkupno pravico. Tobačno je tako kupilo podjetje Tobačna center, which is 100-year-old last week of Zaman in partner, director podjetja pa you Alen Sijarić. So Tobaczno has 25 milijonov evrov.

Črnogorski podjetnik trenutno končuje stanovanjsko-poslovni complex v Budvi, ki naj bi car angry okrog 60 milijonov evrov.

"For project grem, I see it in the first place, in menim, when it is possible to get to the Ljubljana to the obituary of the city," you predicted Sijarić the day of Finance.


Source link