Monday , November 18 2019
Home / serbia / KAD PRORADI SRPSKI INAT Deportovali su je iz Švajcarske, a Rada je pronašla foru da im POKAŽE SVOJE (VIDEO)

KAD PRORADI SRPSKI INAT Deportovali su je iz Švajcarske, a Rada je pronašla foru da im POKAŽE SVOJE (VIDEO)TRAGEDIA KOJA JOJ JE OBELEŽILA ŽIVOT Rada Manojlović podelila candy pokojne majke, a new breed with many varietiesPhoto: R.Ristić / RAS Srbija

Srpska folk pevačica Rada Manojlović nedavno je deportovana iz Švajcarske, your new imala radnu vizu u pasošu, a ovu neprijatnost još new zaboravila.

Rada ManojlovićPhoto: Snežana Krstić / RAS Srbija
Rada Manojlović

Rada za “Blic” otkriva kako se osećala doc je boravila na aerodromu, čekavši da bude deportovana.

– You "pritvoru" your bilo hladno. Bar su mi dali da jedem. To je kao neki hotel na aerodromu. Bili su svi fini, ali smanjena ti je sloboda cretanja. New mi se svidelo to – objašnjava Rada i dodaje da je njenog dečka Harisa Berkovića ova situacija pogodila.

– Užas, on se jako iznervirao. Yes sam devojka, sama, privedena, on ne može da mi pomogne – priznaje Manojlovićeva so "Blic".

Row in HarisPhoto: Rajko Ristić / RAS Srbija
Row in Haris

Pevačica can be used in two pokrenuti sudski postupak protiv švajcarske policy zbog toga što joj nisu dozvolili da odradi nastup u njihovoj zemlji, što je napravilo gubitak kako njoj, tako i diskoteco u kojoeva.

– Tužićemo ih, ne može to tako. Hajde da sam samo ja kriva i da prihvatim grešku i da idem dalje. Are you looking for a car in the car when you are unprepared, and if you do not want to do it? – can Rada vidno uznemirena in dalle zbog ovog ekscesa, pa dodaje:

– U inat švajcarskoj policiji, imam još dva nastupa zakazana u istoj diskoteci, pa da vidimo šta æe sledeći put da izmisle.

Rada ManojlovićPhoto: Snežana Krstić / RAS Srbija
Rada Manojlović

Inače, Rada je otvoreno pričala o nelagodnosti koju you imala u Švajcarskoj, pa you otkrila da you dolo in the incidenta so policajcem.

– You currently have my otimao phone. Kako on sme da mi otima phone? Yes go plush po ruci. Rekoh: "Samo fali da me ovaj baksuz tuži so napad na službeno lice" – otkrila je Rada u emisiji "Ekskluziv".

Rada ManojlovićPhoto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija
Rada Manojlović

Radu Manojlović je nedavno navodno jedna coleginica prozvala što još uvek nema svoj stan, već i dalje živi kao podstanar.

– Biće. Imam kola, spavaću u kolima, kao što me prozivaju – kaže ona kroz osmeh, too it is so that you same birala tako da nakon više od decadije na estradi još uvek nema krav nad glavom u srpskoj prestonici.

– Mogla sam mnogo toga, ali mi to nisu bili priority. Svako u životu raspolaže svojim novcem kako misli da treba. Ja sam napravila kuću u selu, to your men's bio. Imam svoje imanje – objašnjava pevačica.

Rada ManojlovićPhoto: Snežana Krstić / RAS Srbija
Rada Manojlović

Vreme je da dobijem dete

Radi je na poslovnom planu turbulentno, ali zato na polju ljubavi joj cvetaju ruže. Without Haris, you will feel like a goddess of goddess, and a smattering when you do it in such a way.

– Poor you, then, you ate. New mi bitno da li je muško ili žensko, samo neka je zdravo. Od čega sve danas deca boluju … Samo neka je zdravo – businessmen Manojlovićeva.

<! –

Notification trigger paragraph test

->


Source link